Karjalan Tilipalvelu Oy:stä Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Karjalan Tilipalvelu Oy:stä Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Karjalan Tilipalvelu Oy liittyi Joensuun ilmastokumppanuusverkostoon 15.9.2021. Karjalan Tilipalvelu on joensuulainen isännöintipalveluja tarjoava yritys. Yritys tarjoaa isännöintiä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Joensuun talousalueella ja on mukana useissa täydennysrakennusprojekteissa.

– Isännöintitoimistona meillä on merkittävä rooli ja mahdollisuus kannustaa taloyhtiöitä ilmasto- ja energiatoimenpiteisiin, Karjalan Tilipalvelun auktorisoitu isännöitsijä Juha Hänninen kertoo.

Ilmastositoumuksessaan Karjalan Tilipalvelu Oy sitoutuu noudattamaan seuraavia toimenpiteitä ja tavoitteita:

  • Edistämme kaukolämmöllä toimivissa asiakaskohteissamme energiankäytön automaatiojärjestelmien hyödyntämistä energiankulutuksen pienentämiseksi.
  • Kannustamme asiakkaitamme energiaremontteihin ja uusiutuvan energian tuotantoon kiinteistöillä.
  • Järjestämme asiakkaillemme tilaisuuksia, joissa jaetaan energiansäästöön ja energiatehokkuuteen liittyvää tietoa ja vinkkejä.
  • Tarkastelemme mahdollisuuksia sähköautojen käyttöönottamiseksi.
  • Edistämme hulevesien hallintaa kiinteistöillä viherrakentamisen avulla.

Sitoumuksen allekirjoitti Karjalan Tilipalvelu Oy:n toimesta toimitusjohtaja Tuomas Holopainen, ja Joensuun kaupungilta ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

– Ilmastokumppanuusverkosto tekee taas uuden aluevaltauksen. Palvelutuotannossa on paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia välillisesti vaikuttaa kasvihuonekaasupäästöjen vähenemiseen. Isännöinti on tärkeä tiedon jakamisen kanava ja myös ilmastotoimenpiteiden käynnistäjä, kommentoi ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

Lisätietoja:

Karjalan Tilipalvelu Oy, Auktorisoitu isännöitsijä, ITS Juha Hänninen, puh. 050 528 0263, juha.hanninen@karjalantilipalvelu.fi

Joensuun kaupunki, ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen, puh. 050 376 8584, jari.leinonen@joensuu.fi

Joensuun kaupunki, ilmastokoordinaattori Kukka-Maaria Hamunen, puh. 044 576 7220, kukka-maaria.hamunen@joensuu.fi

You may also like