Aika ei hoida. Me hoidamme.

Karjalan Tilipalvelu on vuonna 1989 perustettu joensuulainen isännöintipalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintiä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Joensuun talousalueella. Pienille taloyhtiöille tarjoamme tukea räätälöidysti tietyille osa-alueille tai vaihtoehtoisesti pelkkiä taloushallinnon palveluita.

Yrityksessämme työskentelee viisi isännöitsijää ja kolme kiinteistösihteeriä. Isännöitsijöistämme kahdella on Johtavan isännöitsijän AIT-tutkinto ja yhdellä Isännöitsijän ITS-tutkinto. Lisäksi kahdella isännöitsijöistämme on Auktorisoidun isännöitsijän-pätevyys. Henkilökuntamme täydentävät kolme kokenutta kiinteistösihteeriä, Anne, Päivi ja Sisko.

Yrityksemme ehdottomat vahvuudet ovat joustavuus ja perusteellisuus.

Palvelut mitoitetaan kunkin taloyhtiön tarpeita vastaaviksi. Meillä asioita ei jätetä roikkumaan, vaan ne hoidetaan pois päiväjärjestyksestä niin pian kuin mahdollista. Tästä olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme vuosien saatossa. Isännöitävänämme on eri-ikäisiä ja – kokoisia yhtiötä aina 1950-luvun kiinteistöstä uudiskohteisiin. Lisäksi  olemme olleet mukana useissa täydennysrakennusprojekteissa, joissa taloyhtiön tontille on rakennettu onnistuneesti uutta.

Yrityksemme toimii nyt jo toisessa polvessa, ja vajaan kolmen vuosikymmenen aikana syntynyt yhteistyökumppaniverkosto on meille erinomaisen tärkeä asia. Asiakasyhtiömme saavat käyttöömme huolella rakennetut yhteistyöverkostot ja niiden erikoisosaamisen.

Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Muun muassa asuinrakennuskannan vanhenemisen ja vauhdilla kasvavan peruskorjaustarpeen sekä tiukentuvan lainsäädännön myötä isännöinnin asiantuntemuksen merkitys kasvaa entisestään. Taloudellisen ja teknisen osaamisen rinnalla yhtä lailla tärkeää on mutkaton asiakaspalvelu. Hyvä palvelu, kouluttautuminen ja ajan tasalla pysyminen ovat meille kunnia-asia.

Meidän tehtävämme on taata, että taloyhtiössä on helppo asua ja että kiinteistöjä kehitetään omistajan tahtotilan ja strategian mukaisesti. Positiivisesta palautteesta ja pitkistä asiakassuhteista päätellen olemme onnistuneet tehtävässämme hyvin, mistä olemme nöyrän ylpeitä.

Muutimme lokakuussa 2017 uusiin tiloihin Joensuun rautatieasemalle osoitteeseen Itäranta 12. Uudet ja modernit tilat kaupungin ytimessä ja liikenteen solmukohdassa mahdollistavat entistäkin paremman palvelun.

Tervetuloa käymään!

Tuomas Holopainen
(toimitusjohtaja, Auktorisoitu isännöitsijä, AIT )
tuomas.holopainen@karjalantilipalvelu.fi
puh. 010 423 8442, gsm 050 528 0217